MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Tuesday, April 14, 2009

~Sehari bersama Lisz & Cyp ^.^
















yg sblh kiri tu org pnggl Cyp..

yg sblh kanan tu org pnggl Lisz ^.^

hari tu.. 1st time aku jmp diorang, dah ada org nak blanje tgk wayang... :)

ha.... sebut pasal wayang, hr tu aku tgk cite.. ala... lupa la.. tajuk die.., jackie n daniel wu brlakon, dua2 actor ni aku minat giler. pelakon best, jalan cite best :) aksi pn best.. thriller !

tringat Cyp ^.^ gelagat dia ms tgk movie ni, Cyp ni penakut orgnya... ( bila tgk gelagat Cyp ni kan, tringat kt seseorang...sape ????he, Lyza... ^.^ takut dia sebiji mcm Cyp....takut ala2 manja gitu... ^,^ mmm.... dah la kn paksa pegi dah tu kn paksa tgk movie tu, sian Cyp.... xpe Cyp, nnt kita buli Lisz sama2.^.^

^.^ .





x boring dgn diorang ni... ada je benda nak ckp, diorang friendly... sporting... klakar...kdg2 nakal.. baik lg.. ^.^

Lisz ni.. pd aku seorang pendengar yg baik, pndi motivate org... tahu nak tenangkan org... lg 1... Nyanyi pn pandai... Hu2 ^.,^

mlm tu aku xleh tido, Lisz yg baik hati ni la... yg nyanyikan.. ( dodoikan la kononnya.. ) sporting abis Lisz ni, bukan sng nak suh org nyanyi life ni... bnyk plk tu lagu die nyanyi, suh berenti xnak, nak nyanyi lg ^.^ suka betul dia nyanyi... antara lagunye... love story... lg celine dion... jgn pernah berubah... matahari... cik baba jatuh dlm parit... twinkle little star.. bnyk bangat la ! hik, dah mcm baby dah dinyanyinya.... ^.^ THANKS Lisz.... nice voice lor... ^.^





x smpi 2 minit lps tu..... aku trus tertido.... ( suara Lisz sedap sgt.... :) smpi lena....



THANKS YOU ALL... !! ^.^











1 comment:

  1. cite tu tajuk dia.. shinjuku incident..
    hehehe

    erm.. best kan hang out sama.. nt kite hang out lagik erp... btw.. thanks la puji voice kanak kanak kite nie. hahaha

    ReplyDelete