MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Wednesday, April 29, 2009

~ok jew....

-

thanks God... -.-

akhirnya lepas jgk paper yg satu ni... walaupun aku bawak 50% masalah dalam dewan, i did it.
i've tried my best to perform. flying colours ?? hopefully....

tenang ckit rasanya...

keadaan semalam macam aku dah xnak ambik paper ni,

GILER !!

tension ! marah ! sakit hati ! sume la !

sumenya wujud bila aku jumpa dia, dah la sehari sebelum paper, aku dah pesan awal2 lg,

tak payah datang..

' once i make a decision, it's not just a decision. there must be a reason ! '

tapi.... dia ni jenis yg tak fikir perasaan org lain, buat apa yg dia rasa nak buat. sampai mengganggu fikiran aku.

' MENTAL BLOCK !! '

sebab aku tau tiap kali aku jumpa aku dapat sesuatu yg paling aku tak suka, yg menyakitkan hati.

kawan dia pulak siap nak warning aku . APA KES ??? dia sape nak warning2 aku!

yg dia plk. time aku betul2 nak cakap dgn dia... time tu la nak avoid aku. konon.... xnak bg aku risau . nonsense! it was not the best and honest way....

after all she has done, then...

just simply say... sorry.....

sorry for nothing ! u'll do the same thing.

inilah hidup aku.... bila hati ini telah diserahkan... seringkali disakiti.

always make me sick!

~celaru....

arghhhhhhh!!!!!

perasaan ape ni ????

aku rasa macam nak putus asa je,

aku tak suka !

aku tak suka macam ni....

tolong aku..... -.-

aku lemah....