MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Wednesday, April 22, 2009

~inikah manusia.... ?

semalam.. 23/04/09,

aku mam kt luar...masa tgh tunggu makanan, aku tertengok la video ni diakhir rancangan 999.

YA ALLAH..... mentik air mata aku... inikah manusia.....-.-


~Sepi....



indahnya puisi ni...dengarkanlah.....

~sabar je la....



woo..... -.-



huh !!

ni la kesilapan paling besar pernah aku buat sepanjang aku belajar ni...

sebenarnya subjek untuk semester ni sumenye ada 8, tapi korang tgk la tu ada berapa.. -.-

tension gler aku dibuatnya ! tapi...

bila fikir balik... silap aku jugak, tak alert masa validate. sebenarnya aku just ak masukkan group sbb ms tu aku confuse dgn group, sampai terlupa nak add balik. tau2 kena drop subject.

dah la datang kelas 1 sem, buat assignment, buat test, dah ada carry mark, ok plk tu ^.^. last2 kena ambik sem depan.. mana tak tension seh...... kena gi kelas balik.... ambik test balik... klu tak buat sume tu trus ambik final je takpe jgk. tambah lagi dgn subject2 lain yg dah tentunya killer2.

ADOOOOO...AI !!! -.-

sabar je la... nak bg pengajaran sebenarnya....kat aku dan katkorang sume...

p/s - JANGAN SESEKALI AMBIL MUDAH PERKARA YANG AMAT PENTING !