MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Wednesday, April 14, 2010

Antara hari bersejarah dalam hidup ku...

K

31 Mac 2010,

Satu lagi sejarah terlakar dalam ' my memoir '

Aku diberi peluang mereka ' backdrop ' untuk Seminar Kepimpinan bersama YABhg Tun Dr Mahathir Mohamad.

2 rekaan yang aku berjaya hasilkan

1. Paparan Tetap
2. Paparan lirik sewaktu menyanyikan lagu

yah ! Jom tengok *.*




Ni la hasilnya.... tak cantik pun.... maklumlah... pelajar engineering, bukan art design. ^.^

lebih 10 kali diedit, last sekali setengah jam sebelum slide ni diserahkan untuk dibawa ke Yayasan, ayat pada tajuk perlu ditambah ' Wacana Intelek Unggul '


Rekaan ni hanya menggunakan POWER POINT je. yg org slalu buat slide2 tuh... tapi bila suntik sedikit kreativiti ia boleh digunakan untuk design.

Sokongan aku gunakan PAINT.

ia adalah hasil 3 lapisan gambar yang ditindih dan sedikit editing pada warna dan contrast.

Bila dipaparkan....

ia agak kurang jelas, tapi tetap good....







Aku diberi penghormatan untuk duduk dibarisan hadapan, tapi dah penuh.... terpaksa la duduk belakang.... x kisah pun...

LOW PROFILE.... ^.-

No comments:

Post a Comment