MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Friday, March 26, 2010

Bila perempuan kentut...... +.+

g

Putt.... pprrtt..... keBOM !!


Perhh.... dasyat bila perempuan mengeluarkan kentutnya, ha2.
soalan ni telah dibincangkan di satu forum,

Now ! jom kita baca apa antara komen2 hebat.


Penyelidik kentut :

aku tak pernah dengar,tapi bau penah..kalo lelaki same lelaki main fire je kat muka org.. macamane bunyi perempuan kentot.


Lelabi :

La...apa la korang ni...klu ko nak tengok & dengar pompuan kentut senang je...ko gi duduk kat sebelah nenek ko org yg baru lepas makan tu ...sat lagi mesti di lepaskan angin pus2 dia tu......tapi klu pompuan yg muda2 tu mmg susah la nak dengar..sbb kira pemalu la konon...he he he


Huii :

aku ada pengalaman tengok pompuan kentut depan mata aku sendiri, real live masa dia tgh tonggeng.
masa tu cdg nak buat doggy style nak henjut lubang belakang dia, tup2 baru je aku nak masukkan kepala btg, aku nampak lubang jubor dia terkemut2 ngan kuar bunyi slow jer. pastu minah tu terus mintak maaf kata tak sengaja terlepas.


Abg sokmo :

Nie kalau tanya kat penjaga tandas awam..mesti banyak pengalaman..

Yerla..mesti ada perempuan yang dah tak tahan sangat nak buang air besar ..Lepas tu..terkentut depan dia masa nak bayar duit..

kalau perempuan tu cun giler..mesti penjaga tu( lelakilah) tak tutup dia punya hidung tapi kalau tak cun..hmm tak tahulah..bayangkanlah sendiri..


Acai :

ala... senang je, agak2 ko tgk perempuan yg nak ter yak tu kan. ko gi tepuk je punggung dia..
gerenti lepas tu dgn ko ko sekali kena kentut ! hu


Aku....... :


adoii.... dah xde benda lain ke buadak2 ni nak bincang, sakit perut aku. huh

1 comment:

  1. isy..sensitip tol isu ni.

    apesal pompuan kentut leh jadi isu lak?takkan la pompuan takleh kentut kot?pompuan pon ada gak angin yang perlu dilepaskan..haha.

    ReplyDelete