MENJANA PENDAPATAN MELALUI SITEMSMS TEKNIK TERBARU YANG BAKAL UBAH CARA KEHIDUPAN ANDA,

download laporan percuma di

http://ayumichiko.rahsiahypro.com

Search This Blog

If I could catch a rainbow I would do it just for you

And share with you it's beauty on the days you're feeling blue

If I could build a mountain you could call your very own

A place to find serenity A place to be alone...........

If I could take your troubles I would toss them in the sea

But all these things I'm finding are impossible for me

I cannot build a mountain or catch a rainbow fair

But let me be what I know best A friend that's always there.
add me at..

Wednesday, July 15, 2009

~kelas german

~
Guten tag !!!
hmm.. sem ni masuk sem ketiga aku bljr bahasa german, kalau kt german lebih popular dgn panggilan " deutsch"

kelas german sem ni best bangat si... lecturer dia baik.. lemah lembut.. sopan... yg paling aku suka humble, pandai buat lawak lg ^.^

last class,

bukan lecturer je yg buat lawak, sekali student2nye nuat lawak. lawak secara x lansung.

normal la... bljr bhs asing ni... bukan senang, pronoun la.. grammar la.. vocab la... sume la.

dah peringkat yg ketiga ni, lg la.. sume makin susah.

lagi plk lepas cuti semester, kt rumah xdenye nak ckp german.. msk je sem baru separuh dah format. vocab kemana.. grammar kemana

ada la sorang budk ni, dia budak kelantan... pekat bangat loghatnye... sampai sebut bhs english pun lain bunyiknye.. german lagi la...

setiap kali turn dia kn baca teks, mesti nak tergelak... takut jgk.. kot2 kecik hati, tapi dah tak boleh tahan.... yg budak sebelah aku plk. org suruh bc lain. lain yg dibacanya. lecturer tu dah sampai kata " ado..ai pecah perut saya dgn u all ni "

tapi tu la... x tension... belajar pun enjoy...

gelak2 pun... input masuk taw... ^.^

german mmg best ! danke !

No comments:

Post a Comment